Fietscomputer HEMABen je op zoek naar een fietscomputer? Wanneer het niet belangrijk voor je is dat deze fietscomputer veel verschillende features heet, dan kun je kiezen voor een fietscomputer van de HEMA. Deze kost 15 euro en is te zien in de afbeelding rechts.

HEMA Fietscomputer

De HEMA-fietscomputer heeft 8 functies. Je kunt je snelheid zien, de lengte van je rit en ook zit er een odometer op. Daarnaast zit er een 12- of 24-uursklok in en een scan-functie. Er zit ook een meter op die je gemiddelde en maximum snelheid laat zien. Daarnaast kun je ook je rijtijd aflezen zodat je precies weet hoe lang je al onderweg bent. De HEMA-fietscomputer is bovendien spatwaterdicht én is inclusief bijgeleverde batterij én bevestigingsmateriaal. De fietscomputer schakelt automatisch aan en uit.

Je kunt deze fietscomputer online bestellen bij HEMA, maar dan moet je wel verzendkosten betalen (tenzij je meer bestelt zodat je totale bestelbedrag boven de 25 euro uitkomt). Wil je dit niet, dan kun je ook controleren of de fietscomputer op voorraad is bij een HEMA-winkel in de buurt.

Vergelijk direct fietscomputers (vanaf €8,99)

Bekijk op Bol.com

Geen GPS, wel spatwaterdicht

Let op: het gaat hier op een ouderwetse fietscomputer zonder speciale features zoals een GPS. De prijs (15 euro) is er natuurlijk ook niet naar om wél een GPS of kleurenscherm aan boord te hebben.

Ook is de fietscomputer niet volledig waterdicht. Een paar regendruppels zal de fietscomputer echter wél overleven. Wil je verschillende fietscomputers met elkaar vergelijken? Klik dan op één van de rode knoppen hierboven. Je komt dan terecht op een pagina met veel verschillende fietscomputers waar je ze allemaal kunt vergelijken en kunt filteren op eigenschappen die jij belangrijk vindt. Zo heb je fietscomputers met een kleurenscherm en zelfs met een fiets-plattegrond. Daarnaast vind je het wellicht belangrijk dat je fietscomputer waterdicht is.

Beoordeel hier de HEMA-fietscomputer:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fietscomputer van de HEMA
Average rating:  
 0 reviews