Fidget Spinner kopenDe Fidget Spinners zijn handig voor het verminderen van stress en het verhogen van de concentratie. Ze worden ook veel gebruikt onder de jongere doelgroep, puur voor het plezier. De Fidget Spinner is verkrijgbaar in alle soorten, maten en prijzen. Voor prijzen van €2,00 euro t/m €100,00 euro kan men ze kopen.

Op de Fidget Cube pagina is “Fidgeting” ook wel “Friemelen” reeds uitgelegd. Het draaien van deze gadget geeft een ontspannen gevoel en zorgt dat zenuwtrekjes minder opvallen. Men gebruikt ze veelal op werk of school.

Fidget Spinner kopen

De Fidgets bestaan al sinds 1990 maar zijn pas in 2017 echt populair geworden. Deze Spinner reduceert stress en angst. Het speelgoed wordt aangeboden als middel voor mensen met ADHD en autisme.

Online zijn veel verschillende soorten Fidget Spinners te krijgen. Men kan ze voor prijzen als €2,00, €5,00, €10,00 tot zelfs €100,00 euro kopen. Op Bol.com kan men ze in standaard kleuren als geel, blauw, rood, groen, wit, zwart en zelfs glow in the dark of met LED lampjes te vinden. De meeste Fidgets bestaan uit ABS en metaal wegen rond de 50 a 60 gram en hebben afmetingen tussen de 7 x 7 centimeter. De onderstaande video legt uit hoe deze gadget werkt en welke tricks mogelijk zijn.

Bij de aankoop van een Fidget dient men vooral te letten op het materiaal en gewicht. Naarmate de kwaliteit hoger is kan de Fidget Spinner langer blijven draaien. Dit biedt een betere Fidget ervaring en opent meer deuren voor trucjes. Neem een kijkje op Bol.com en vind een groot assortiment aan verschillende Fidgets. Van goedkope tot dure Fidgets die binnen een handomdraai kunnen worden besteld. Neem een kijkje op hun website en lees bij iedere Fidget de reacties/beoordeling.

De Fidget Spinners zijn in verschillende winkels verkrijgbaar. Denk hierbij aan de Bart Smit, Toys ‘R’ us en Intertoys. Men kan ze ook online bestellen bij Bol.com, light in the box en vanslobbe.nl.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews