Fidget Cube kopenDe Fidget Cube wordt steeds populairder. Wil je een Fidget Cube kopen? Op deze pagina vertellen we je alles over dit innovatieve stukje speelgoed. Het is bedoeld om je beter te kunnen concentreren en begon als Crowdfunding-project op Kickstarter.

Vanuit het Engels vertaald: “Fidgeting” betekent “friemelen”. En daar is deze kubus dan ook voor bedoeld. Zo kun je met de Fidget Cube op allerlei verschillende soorten “friemelen”. Er zit bijvoorbeeld een knopje op die het klikken van een pen simuleert. En zo zit er nog veel meer op dat volgens de wetenschappers moet zorgen voor een betere concentratie. Ook zou je minder last moeten hebben van stress door te ‘friemelen’ tijdens je werk of tijdens het studeren.

Bekijk alle Fidget Cubes! (vanaf €11,95)

Bekijk op Bol.com

De Fidget Cube was overigens direct één van de meest gesponsorde projecten op Kickstarter.

Fidget cube kopen

Waarom zou je nog naar de winkel gaan als veel producten online stukken goedkoper zijn? Zo is het ook met de Fidget Cube. Als je deze wilt kopen kun je het beste op Bol.com kijken. De rode knop hierboven helpt je door direct alle Fidget Cube-producten te tonen. Een Fidget Cube helpt je dus bij het concentreren. Wel is het zo dat je omgeving het als bijzonder irritant kan ervaren wanneer je hier continu mee aan het spelen en friemelen bent. Daarom raden we je ook aan om er op school terughoudend mee te zijn. Wij kennen verhalen van docenten die – weliswaar in extreme gevallen – Fidget Cubes in beslag hebben genomen.

Voor het studeren thuis is een Fidget Cube echter zeer ideaal. In de video hierboven kun je bijvoorbeeld zien dat de Fidget Cube erg klein is. Het is ronduit een handig en draagbaar apparaatje. Je kunt er ontzettend veel mee. Er zitten allerlei leuke knopjes op en kinderen (vooral meisjes) vinden dit erg leuk. Je kunt het ding flippen, spinnen, klikken en nog veel meer!