Fanny packDe fanny Pack is ook wel bekend als de hip pack’, ‘bum pack’, ‘doggy bag’ of simpelweg heuptasje. Het is een kleine buidel die je om heup of middel kan vastgespen en waar je spullen in kan opslaan.  De fanny pack is door veel merken in hun assortiment opgenomen, Eastpack, Gucci, Nike, Supreme, Asos, Louis Vuitton, Burberry etc. Lees en bekijk diverse merken, soorten en modellen fanny packs in Nederland en België.

Fanny pack

Waardevolle spullen tijdens je boswandeling of stedentrip opbergen?  De fanny packs zijn veelal voorzien van één voorvak en meerdere bijvakken waar je gadgets als camera of smartphone makkelijk in kan opbergen. Via een verstelbare tailleband kan ie om je middel of heup vastgezet worden.

fanny packDe bovenstaande video illustreert hoe handig een fanny pack kan zijn. In dit geval is gaat het om een  Eastpack Springer. Dit model is ook in ‘Red Brize’ te krijgen welke rechts op de afbeelding te zien is. Dergelijke heuptasjes hoeven niet duur te zijn. Voor de Springer betaal je 26,- euro.

Fanny packBen je op zoek naar exclusievere  fanny packs van bijvoorbeeld Gucci? Dan betaal je al gauw prijzen vanaf 500,- euro. Neem als voorbeeld de Soft GG Supreme belt bag ter waarde van 550,- euro. Deze Gucci fanny pack heeft zwart/grijze kleuren met Gucci print. De band kan je op wijdte aanpassen en heeft de herkenbare blauw/rode band. Dit model heeft twee ritssluitingen, eentje aan de voorkant en een aan de bovenkant.

Bekijk alle Fanny packs! (vanaf €10,-)

Bekijk op Bol.com

Extra informatie

Kortom, qua fanny packs zijn in Nederlands en België volop keuzes. Ben je op zoek naar exclusieve fanny packs van merken als Louis Vuitton, Gucci, Armani, Philippe Plein, Lacoste, Burberry of die van Patta? Bezoek dan hun officiële webshops of neem een kijkje in de echte winkels. Wil je meer informatie over fanny packs van deze merken? Bekijk dan een van onze andere blog berichten. Heb je vragen of opmerkingen over de fanny packs? Stuur dan een berichtje naar onze redactie.