Eastpack fanny packEastpack staat bekend met om zijn rugzakken, handtassen, bagagetassen, kledij en slogan: ‘Built to Resist’. Het bedrijf maakt tevens degelijke en stevige heuptassen in verschillende soorten en maten. Maak kennis met Eastpack fanny packs als de; ‘Talky’, ‘Springer’, ‘Bundel’ en ‘Swapper’. Lees de producteigenschappen, bekijk hoeveel ze kosten en bij welke winkel je ze kan kopen.

Eastpack fanny packs

De Eastpack fanny packs zijn gemaakt van Polyamide en zijn daardoor stevig en weerbaar. De heuptassen zijn vrijwel allemaal voorzien van ritssluiting/clipsluiting. Eastpack fanny packs voor heren hebben veelal donkere kleuren en dames hebben keuze uit fellere modellen. Bekijk hoe je de fanny pack kan gebruiken in het volgende Youtube filmpje.

Bekijk alle Eastpack fanny packs! (vanaf €19,95)

Bekijk op Bol.com

Eastpack fanny packIn dit filmpje zie je de Eastpack Springer heuptas met hoofdvak van 2l inhoud. Een ideale buidel om je kostbaarheden in te stoppen zonder dat ze kwijtraken of beschadigen. De Springer heeft een verstelbare tailleband, ritssluiting aan de voorkant en achterkant. Dit model is onder andere verkrijgbaar in zwarte kleur. Prijs: 29,95 euro.

Eastpack fanny packsDe Eastpack Doggy Bag (rechts) heeft twee ritssluitingen aan de voorkant en een inhoud van 3l. Je kan dit model in drie kleuren bestellen, ‘Midnight’, ‘Sunday Grey’ en ‘Blue Dance’. Nieuwsgierig? Je kan ook dit Eastpack heuptasje bij Bol.com bestellen. Prijs: 29,- euro.

Eastpack fanny packDe Eastpack Talky heuptas (rechts) heeft dezelfde features als reeds genoemde modellen. Qua design is het een heuptasje bij uitstek. De Talky heeft ruimte voor al je kostbare gadgets, de buidelinhoud is namelijk 2l. Je kan ‘m in Black denim en Sunday Grey bestellen. Prijs: 24,- euro.

Bekijk alle Eastpack fanny packs! (vanaf €19,95)

Bekijk op Bol.com

Extra informatie

De Eastpack fanny packs zijn bij winkels als Bever, Coolblue, Travelbags.nl en Bol.com te krijgen. V&D behoorde oorspronkelijk tot een van de winkels maar is recentelijk failliet gegaan.De heuptassen kosten tussen de 20,- en 50,- euro en krijgen een gemiddelde beoordeling van 5.0 sterren. Heeft u vragen of opmerkingen over de Eastpack heuptasjes? Stuur dan een bericht naar ProductGids.com.