Dopper wit Pure WhiteDe witte Dopper (“Pure White”) is de bekende Dopper-fles in de kleur wit. Deze is al sinds de start van Dopper erg populair en behoort tot één van de eerste kleuren waarin je de Dopper-fles kon kopen.

De Dopper bestaat uit drie onderdelen die ook los te koop zijn. Daarnaast kun je de fles in veel verschillende kleuren krijgen, zoals blauw, oranje, roze (Pretty Pink) en paars (de Dopper “Deep Purple”). Ook zijn er speciale uitvoeringen zoals de turquoise Dopper en de Dopper Steel (RVS).

Bekijk alle Dopper flesjes! (vanaf €14,45)

Bekijk op Bol.com

De witte Dopper-fles (“Pure White”)

Eén van de dingen die wij prettig vinden bij het kopen van een Dopper-fles is dat je niet alleen jezelf blij maakt. Door een Dopper te kopen steun je namelijk ook de Dopper Foundation die wereldwijd allerlei (drinkwater)projecten ondersteunt.

Daarnaast verlaag je je eigen impact op het milieu. Doordat een Dopper ervoor zorgt dat je geen wegwerp-flesjes meer hoeft te kopen. Zo wordt de plastic soep in de oceanen langzaam kleiner. Het schoonmaken van een Dopper is bovendien erg eenvoudig. Je kunt de drie onderdelen makkelijk in de vaatwasser doen of gewoon met de hand afwassen. Maar waar is de Dopper het goedkoopste? De goedkoopste Dopper die wij hebben kunnen vinden is de fles die je bij de Blokker kunt kopen (zie ook: Dopper Blokker).

Bekijk alle Dopper flesjes! (vanaf €14,45)

Bekijk op Bol.com

Dit gaat om de laagste prijs voor een los flesje. De prijs per flesje wordt echter nóg lager wanneer je een voordeelset koopt met meerdere Dopper-flessen. Deze kost €99,50 bij Bol.com en geeft veruit de laagste prijs per fles. In de onderstaande afbeelding kun je een aantal Dopper-kleuren zien die bij deze voordeelset inbegrepen zijn.

Verschillende kleuren

Verschillende kleuren