Dopper waterfles kopenWil je een Dopper waterfles kopen? De hervulbare waterflessen van Dopper zijn de afgelopen jaren zeer populair geworden. Veel bedrijven laten ze bedrukken en ook particulieren vinden de flesjes handig. Ze zijn erg makkelijk schoon te houden want ze kunnen in de vaatwasser. Daarnaast zijn ze zeer gemakkelijk mee te nemen omdat ze zo stevig zijn en goed dicht kunnen.

Dopper logoWil jij een Dopper kopen? Op deze pagina vertellen we je alles over deze handige flesjes en waar ze te koop zijn! Dopper is in 2009 begonnen na een idee van de Nederlander Merijn Everaarts. Hij had een documentaire gezien over de hoeveelheid plastic die in de oceaan ligt. Tegelijkertijd zag hij dagelijks hoe veel plastic waterflesjes er werden weggegooid. Hij vond dat hij hier iets aan moest gaan doen. Inmiddels is Dopper een bedrijf dat internationaal bekend is met de kenmerkende waterflesjes.

Bekijk alle Dopper flesjes! (vanaf €14,45)

Bekijk op Bol.com

Dopper waterfles kopen

Je kunt een Dopper bestellen in de webshop van Dopper zelf. Maar ook andere webshops verkopen Dopper-flesjes. Via de knop hierboven kun je bijvoorbeeld het assortiment van Bol.com bekijken. Naast de verschillende flesjes van Dopper hebben ze ook accessoires zoals speciale sport-doppen. Deze zijn handig voor tijdens het sporten, omdat je (net als bij een bidon) de dop niet hoeft los te maken om water te drinken. Standaard bestaat de Dopper uit drie onderdelen.

De Dopper is een geweldig voorbeeld van “Dutch design”, ontworpen door Rinske van Remortel. Het ontwerp heeft een Red Dot Design award gewonnen.

Dopper Original

Dopper Classic

De bekende Dopper Classic flesjes

De bekendste drinkfles van Dopper is de Dopper Original. Dit is het flesje dat iedereen kent; een transparant gekleurd flesje met een witte hals en gekleurde dop. Dit flesje wordt door veel bedrijven ook gratis weggegeven met hun logo er op. Er gaat net iets minder dan een halve liter in het Classic-flesje (450ml).

Dopper Steel

Dopper Steel

De Dopper Steel

Een andere populaire fles van Dopper is de speciale versie genaamd Dopper Steel. Hier gaat bijna het dubbele in (800ml) ten opzichte van de Dopper Original. De Dopper Steel is van staal gemaakt. Deze is dus ook niet doorzichtig. Hij is wel een stuk steviger en groter dan de Dopper Original. Dit maakt de Steel ook iets zwaarder en dus minder handig voor onderweg.

Speciale caps (doppen)

Dopper Sport Caps

Dopper flesjes met een “Sport cap”

Behalve de flesjes maakt Dopper ook verschillende accessoires, waaronder de speciale gekleurde “Sport Caps” voor je Dopper flesje (past zowel op de Dopper Original als de Dopper Steel!). Dit is een dop die speciaal is gemaakt voor tijdens het sporten. Je kunt deze dop gewoon op je Dopper-flesje zetten voor als je gaat sporten. Je hoeft de dop dan niet los te schroeven om water te drinken. Meer weten? Check onze pagina Dopper Sportdop.

Dopper Carrier

Dopper Carrier

Dopper waterfles met “Carrier”

De Dopper Carrier is een soort sleutelhanger waarmee je je Dopper aan jezelf kunt bevestigen. Voor sommige mensen is dit een handig systeem. Het ziet er – zoals alle producten Dopper – erg strak uit. Deze accessoires zijn overigens (net als de flesjes) niet duur!

Dopper kleuren

De Dopper Original is in veel verschillende kleuren beschikbaar. Je kunt ze allemaal bekijken via de onderstaande rode knop. De bekendste kleuren zijn Apple Green, Pacific Blue, Blue Lagoon en Simply Red. Daarnaast laten veel bedrijven een “custom” Dopper maken. Dit is een normaal Dopper Original-flesje, maar dan met een logo of andere bedrukking op het witte gedeelte van het flesje. Lees ook: Dopper laten bedrukken met naam of logo. Naast deze kleuren zijn er ook nog speciale uitvoeringen, zoals de turquoise Dopper.

Bekijk alle Dopper flesjes! (vanaf €14,45)

Bekijk op Bol.com

Dopper Foundation

Wanneer je een Dopper koopt maak je niet alleen jezelf blij of het bedrijf Dopper beter. Je steunt automatisch ook veel drinkwater-projecten over de hele wereld. Deze worden gesteund door de Dopper Foundation en een groot deel van jouw aankoopbedrag gaat dus naar het goede doel. Dopper is zo een echt voorbeeld van een bedrijf met winstoogmerk dat ook nog eens de wereld beter maakt. Daarnaast is een Dopper veel beter voor het milieu dan steeds een los flesje water kopen.

Reviews

Via het onderstaande formulier kun je een review plaatsen over de Dopper-waterflessen.