Dopper turquoiseWil je een turquoise Dopper-fles kopen? De Dopper turquoise wordt exclusief verkocht onder de naam “Zeegroen” en alleen bij de webshop Waarenhuis.com. In de foto rechts zie je hoe deze kleur er uit ziet.

Wil je deze Dopper kopen, dan kun je dat dus alleen doen bij de genoemde webshop. Deze verkoopt ze voor €12,50 en dat is iets goedkoper dan bij Bol.com.

Bekijk alle Dopper flesjes! (vanaf €14,45)

Bekijk op Bol.com

Een turquoise Dopper-fles

Dit is de enige turquoise Dopper die wij hebben kunnen vinden. De andere kleuren zijn bij veel andere webshops te koop, maar daar zit deze kleur niet bij. Ook Dopper zelf zegt dat deze Dopper alleen daar te koop is. De andere kleuren heb je ook bijvoorbeeld bij Bol.com. Deze zijn iets duurder, tenzij je kiest voor de voordeelset van 8 kleuren. Deze kost 99,50 en is daardoor per flesje weer goedkoper.

Bekijk alle Dopper flesjes! (vanaf €14,45)

Bekijk op Bol.com

Het mooie van een Dopper-fles is dat je niet alleen je impact op het milieu beperkt maar ook de Dopper Foundation steunt. Deze foundation steunt wereldwijd allerlei drinkwater-projecten in de derde wereld. Dopper is een Nederlands bedrijf en het design van het flesje heeft een Red Dot Design Award gewonnen. Deze award krijg je niet zomaar; deze krijg je alleen als je een innovatief product ontwerpt dat er ook nog eens heel erg goed uit ziet. De kleur turquoise zie je niet vaak bij Dopper-flesjes omdat deze dus alleen bij Waarenhuis.com verkocht wordt. Daarom zul je met deze kleur zeker een unieke Dopper in huis halen. Je kunt deze Dopper dus ook niet laten bedrukken, want dat kan alleen met de standaard Dopper-kleuren.

Naast de standaard Dopper-fles is er ook nog de grotere Dopper Steel. Deze is gemaakt van RVS en is ook een stukje groter dan de normale Dopper-fles. Je kunt daarmee ongeveer een liter water meenemen, terwijl in een normale Dopper-fles zo’n 400 ml past.