Dopper Sport CapsWil je een Dopper-sportdop kopen? De sport caps van Dopper zijn een handige accessoire om op je fles te draaien in plaats van de normale Dopper-dop. De sport caps zijn net als de flesjes te koop bij Bol.com of bij de officiële Dopper-website en -webshop. Je hoeft met deze sportdop de dop niet meer los te draaien om water te kunnen drinken.

De sportdop is erg handig en een zeer populaire accessoire voor de Dopper-flessen. Voor een paar euro kun je de dop kopen en vervolgens op iedere Dopper Original-fles zetten. Die fles moet je wel los kopen; wanneer je de dop bestelt krijg je alléén een dop.

Bekijk alle Dopper flesjes! (vanaf €14,45)

Bekijk op Bol.com

Dopper sportdop

De sportdop is in meerdere kleuren te koop. Hij past niet alleen op de Dopper Original-fles, maar ook op de Dopper Steel (een RVS en extra grote Dopper-fles). De sportdop is gemaakt in Nederland en kan in de vaatwasser (tot 65 graden). Alle materialen van het flesje zijn BPA- en plasticizer-vrij. De accessoire is dus net als de flesjes zelf erg milieuvriendelijk en gemaakt van duurzame materialen.

Het voordeel van deze dop ten opzichte van de standaard Dopper-dop is dat je hem niet hoeft los te maken om water uit je flesje te drinken. Je tovert je Dopper dus om tot een soort bidon met behulp van deze sportdop. Bij Bol.com kost de Dopper-sportdop zo’n 7 tot 8 euro. Met je aankoop steun je niet alleen Dopper, maar ook de Dopper Foundation, die overal ter wereld drinkwater-projecten sponsort. Je doet dus ook iets voor het goede doel! Bovendien heb je dan een handig flesje (of sportdop) waar je kraanwater in kunt doen. Daarnaast verminder je de milieubelasting omdat je geen plastic (mineraal)waterflesjes meer hoeft te kopen.