Dopper paars Deep PurpleDe paarse Dopper-fles “Deep Purple” is één van de bekende Dopper-kleuren. Hij is vernoemd naar de Engelse rockband Deep Purple. Er past 450 ml water in deze Dopper-fles en hij is vrijwel bij alle webshops te bestellen.

Overigens moet je deze fles niet verwarren met de turquoise Dopper die slechts bij één webshop te koop is.

Bekijk alle Dopper flesjes! (vanaf €14,45)

Bekijk op Bol.com

Dopper paars: “Deep Purple”

Dopper goedkoop

De bekende Dopper Original flesjes

De Deep Purple-uitvoering van de Dopper-waterfles is één van de bekendste omdat deze kleur direct verkocht werd als één van de originele Dopper-kleuren. Hij zit dan ook in de Dopper voordeelset waarin 8 flesjes zitten. Dit is overigens ook de goedkoopste set die er is. Wil je dus goedkoop een Dopper scoren, dan kun je het beste een voordeelset kopen. De prijs per flesje is dan het laagste.

Dit is vooral een slimme optie wanneer je ervoor kiest om met meerdere personen een Dopper-fles te kopen. Je kunt de aankoopprijs van de voordeelset dan delen waardoor iedereen een lage prijs per flesje betaalt. Het is ook erg leuk als je de fles aan meerdere mensen cadeau wilt doen. Deze voordeelset is te koop bij Bol.com, net als de paarse Dopper zelf:

Bekijk alle Dopper flesjes! (vanaf €14,45)

Bekijk op Bol.com

Dopper: een handig flesje en een betere wereld

Niet alleen zul je met je aankoop jezelf heel blij maken. Het is een ontzettend handig flesje. Maar ook de wereld wordt een betere plek wanneer jij een Dopper koopt. Van de opbrengst gaat namelijk een groot deel naar de Dopper Foundation. Deze organisatie ondersteunt waterprojecten in de derde wereld, zodat ook daar (schoon) drinkwater voor iedereen toegankelijk wordt.

Dopper is dan ook een typisch Nederlands voorbeeld van een bedrijf dat op een maatschappelijk verantwoorde manier aan het ondernemen is. Niet alleen winst, maar ook een betere wereld behoort tot de doelen van dit bedrijf. Dat is tevens ook één van de redenen dat het bedrijf zo snel populair is geworden in Nederland.

Lees ook: Interview met de eigenaar van Dopper (Merijn Everaarts): Iedereen aan het kraanwater (NRC)