Dopper onderdelenDe Dopper-fles bestaat uit drie onderdelen die je los kunt halen. Op deze pagina vertellen we je alles over de verschillende Dopper onderdelen. Het gaat hier om de fles, de dop en de cup. Meestal koop je deze drie onderdelen als één flesje, maar je kunt ze ook los kopen op bijvoorbeeld Dopper.com.

In de afbeelding rechtsboven zie je hoe de drie onderdelen er uit zien en hoe ze samenkomen tot één fles. De fles zelf is het gekleurde plastic gedeelte (midden op de foto). De dop is het plastic dopje dat meestal dezelfde kleur heeft als de fles. Tot slot heb je de “cup”, het witte plastic dat samen met de dop dient als een soort drinkbeker. Zo kun je je Dopper op verschillende manieren gebruiken.

Bekijk alle Dopper flesjes! (vanaf €14,45)

Bekijk op Bol.com

Dopper onderdelen

De drie losse Dopper-onderdelen op een rij gezet. Het voordeel van deze drie losse onderdelen is dat je de Dopper heel eenvoudig kunt schoonmaken.

De Dopper-fles

Dopper flesDe Dopper-fles is het doorzichtige en gekleurde plastic onderdeel van iedere Dopper. In de foto rechts zie je hoe dit onderdeel er uit ziet (in deze foto zie de Dopper kleur “Cool Blue”). Dit onderdeel is los te koop op Dopper.com en kost daar €7,65.

Op dit onderdeel kun je de “cup” draaien.

De Dopper-cup

Dopper cupDe Dopper cup is het witte plastic gedeelte dat op de fles wordt gedraaid. Op de cup kun je dan weer de dop draaien waardoor je een “dicht” flesje hebt. Wanneer je een Dopper laat bedrukken zal het logo op dit witte onderdeel worden getoond. De cup kun je los kopen voor €2,65.

De dop (“cap”)

De dop / cap van de DopperTot slot is er de dop die op iedere Dopper-fles hoort. Deze wordt ook wel de Dopper “cap” genoemd en is in meerdere kleuren beschikbaar. Wanneer je een complete Dopper koopt, dan zal de dop dezelfde kleur hebben als de fles. Je kunt de dop ook los kopen voor €3,30.

Wanneer je de dop op de “cup” draait en het geheel dan omdraait, kan de cup als bekertje worden gebruikt. De cup zorgt er voor dat het bekertje blijft staan.