Dopper HEMABij HEMA is de Dopper-fles niet te koop. Ze hebben wel een hoop andere handige bekers. De Dopper zit daar helaas (nog?) niet tussen.

Waar je de Dopper-flessen wél kunt kopen zijn op de website van Dopper zelf, bij de Blokker of online bijvoorbeeld bij Bol.com:

Bekijk alle Dopper flesjes! (vanaf €14,45)

Bekijk op Bol.com

HEMA Dopper

HEMA heeft dan misschien geen flesjes van het merk Dopper. Wel heeft HEMA een hoop vergelijkbare producten. Die hebben wellicht geen Red Dot Design Award gewonnen zoals Dopper, maar het zijn wel hele degelijke producten. Een sportfles kost bij HEMA bijvoorbeeld slechts €4, de Doppers zijn er vanaf €12,50 (bijvoorbeeld bij de Blokker).

Wil je toch liever een Dopper kopen, dan kan dat natuurlijk online of in sommige winkels. Wij hebben echter vaak gemerkt dat online het makkelijkste gaat en de flesjes daar bovendien een paar euro goedkoper zijn. Je hebt de Dopper-fles in een hoop verschillende kleuren, waarvan de bekendste misschien wel de roze Dopper is. Ook populair is de oranje Dopper-fles.

Tot slot is er nog de Dopper Steel. Deze fles is iets groter dan de traditionele Dopper-fles en bovendien is de fles gemaakt van roestvrij staal (RVS). Deze is dus nóg steviger en er past iets meer water in. In de Dopper Steel past 800 ml, en in een normale Dopper-fles gaat zo’n 450 ml.

Bekijk alle Dopper flesjes! (vanaf €14,45)

Bekijk op Bol.com

Een groot voordeel van de Dopper-flessen is dat ze gewoon in de vaatwasser kunnen. Bekijk ook eens onze pagina Dopper schoonmaken voor meer informatie over dit onderwerp (of als je geen vaatwasser hebt).