Dopper geel Hello YellowWil je een gele Dopper-fles (“Hello Yellow”) kopen? De “Hello Yellow” Dopper-fles is één van de originele kleuren waarin de Dopper beschikbaar is. Met deze kleur zul je ongetwijfeld opvallen.

Naast de gele kleur heb je nog een hoop andere kleuren Dopper-flesjes. Meer informatie daarover vind je ook op deze website. Of je kunt direct via de onderstaande knop alle Dopper-flessen bekijken:

Bekijk alle Dopper flesjes! (vanaf €14,45)

Bekijk op Bol.com

Dopper geel (“Hello Yellow”)

De gele dopper-fles is één van de uitvoeringen van de Dopper Original. Dit is de eerste waterfles die Dopper uitbracht en welke ook is bekroond met een Red Dot Design Award. Daarnaast is er nog de speciale Dopper Steel-uitvoering. Het is een typisch voorbeeld van “Dutch Design”. Dit is ook de reden dat het flesje vooral in Nederland ontzettend populair is. Daarnaast is het flesje ook gewoon erg handig om drinkwater in mee te nemen. Doordat je geen wegwerpflesjes meer hoeft te kopen draag je in ieder geval niet meer bij aan de plastic soep in de oceanen.

Het schoonmaken van je Dopper-fles is heel erg eenvoudig. Doordat het flesje uit drie losse onderdelen bestaat (die alledrie in de vaatwasser mogen) is het heel makkelijk om hem schoon te maken. Bij de Blokker is de Dopper het goedkoopst, en daarnaast is hij ook voor die prijs te koop op Dopper.com. Op bol.com is de fles iets duurder, maar daar heb je wel weer een voordeelset waarbij de prijs per flesje veruit het laagste is.

Bekijk alle Dopper flesjes! (vanaf €14,45)

Bekijk op Bol.com

Je steunt niet alleen jezelf met deze fles. Ook de Dopper Foundation krijgt een deel van de opbrengst. Dit is een organisatie die projecten ondersteunt en zo schoon drinkwater naar de derde wereld brengt. Je redt er dus ook levens mee.