Op zoek naar een blauwe Dopper-fles? Het goedkoopste vind je deze bij de Blokker voor €12,50. Toch kun je ze ook ergens anders voor weinig geld krijgen. Zo heeft Bol.com een voordeelverpakking van 8 Dopper-flesjes voor €99,50.

Dopper Cool Blue (Blauw)De Dopper “Cool Blue” is de populairste blauwe-Dopper-fles die er is. Dit is tevens ook één van de eerste kleuren die er beschikbaar waren als Dopper Original, samen met bijvoorbeeld de roze Dopper “Pretty Pink”.

Blauwe Dopper: “Cool Blue”

De naam Cool Blue heeft niets met de webshop  Coolblue te maken. Dit kan nog wel eens verwarring veroorzaken, omdat CoolBlue een populaire Nederlandse webshop is.

In dit geval slaat Cool Blue echter alléén op de kleur van het flesje. Deze is namelijk een lichte “koele” blauwe kleur; een kleur die doet denken aan de heldere blauwe zee op een tropische plek.

Bekijk alle Dopper flesjes! (vanaf €14,45)

Bekijk op Bol.com

Wij vinden deze blauwe Dopper-fles één van de mooiste kleuren. De kleur past ook het beste bij wat je in de fles doet. Water dus. Een mooi feitje van Dopper is dat je met je aankoop automatisch ook de Dopper Foundation (niet te verwarren met Cornelis Dopper) steunt. Deze foundation steunt allerlei projecten wereldwijd om drinkwater beschikbaar te maken voor het grote publiek. Helaas is dit in veel landen in Afrika nog niet voor iedereen beschikbaar, en je aankoop helpt deze situatie dus langzaam te verbeteren.

Ook voor het milieu doe je een goede aankoop: de Dopper-fles zorgt er voor dat je minder plastic flesjes gaat gebruiken die – zelfs wanneer ze gerecycled worden – slecht zijn voor het milieu. Zo kun je er dus eigenlijk niet meer omheen: Dopper is een schitterend Nederlands bedrijf dat de wereld verbetert met een mooi product. De kans is groot dat je er niet eens eentje hoeft te kopen: veel bedrijven laten hun logo drukken op Dopper-flesjes. Deze geven ze dan weg aan klanten, bijvoorbeeld als promotie-actie of relatiegeschenk.