De Dopper-flesjes zijn sinds twee jaar enorm in opkomst in Nederland. Bijna iedereen heeft er thuis wel een of twee liggen. Dit komt doordat het een Nederlands product is dat bovendien bekroond is met een Red Dot Design Award. Het is dan ook erg populair als relatiegeschenk.

Doordat Dopper niet alleen mooie flesjes maakt, maar ook het goede doel steunt, geven veel ondernemers graag Dopper-flesjes weg als relatiegeschenk. Hierop wordt dan een logo of de naam van het bedrijf afgedrukt.

De flesjes van Dopper zijn bij uitstek geschikt om drinkwater in mee te nemen. Het flesje gaat erg goed dicht waardoor je hem makkelijk in je tas kunt stoppen met andere spullen. Lekken doet ‘ie niet zolang je hem goed afsluit.

Bekijk alle Dopper flesjes! (vanaf €14,45)

Bekijk op Bol.com

Dopper met naam of logo laten bedrukken

Dopper laten bedrukkenVeel bedrijven kiezen er voor om hun Dopper te laten bedrukken. Bij Van Helden kost dit bijvoorbeeld €747,50 wanneer je kiest voor 100 flesjes met Full colour bedrukking. Dit is minder dan 8 euro per flesje! En dat terwijl het goedkoopste flesje (los) al zo’n 15 euro kost.

Het is dus niet alleen leuk als geschenk, maar de flesjes zijn op deze manier ook nog een stuk goedkoper. Een hele leuke optie dus om je flesje te laten bedrukken.

Doordat een Dopper-flesje ook nog eens erg handig is, zullen je zakelijke relaties dit geschenk zeer waarderen. Ook als ze er al een hebben; het kunnen er eigenlijk nooit “te veel” zijn.

Voorbeelden

bedrukt flesjeVoorbeelden van zaken die op het Dopper-flesje kunnen worden afgedrukt zijn een logo of een tekst. In de afbeelding hier rechts ziet u een mooi voorbeeld (wederom van Van Helden relatiegeschenken).

Zoals je ziet; het is zakelijk maar ook erg functioneel. En het ziet er natuurlijk ook nog eens ontzettend goed uit!

Een andere aanbieder – iets duurder – is Maxilia.nl. Ook zij bieden bedrukte Dopper-flessen aan tegen goede prijzen.