dermaroller kopenWaarom zou je een dermaroller kopen? Dermarollers zijn handige rollertjes met kleine naaldjes erop. Deze naaldjes maken minuscule groeven in de huid waardoor werkstoffen zoals vitamines makkelijker door de huid opgenomen kunnen worden. Lees meer over de voordelen van dermarollers, soorten/modellen en winkels die de apparaten verkopen.

Dermaroller kopen

Dermarollers zijn momenteel een trend in de wereld van huidverzorging. De rollers worden toegepast op lichaam en gezicht voor de behandeling van littekens en de veroudering van de huid. Er zijn diverse voordelen verbonden aan de huidbehandeling met een dermaroller. De huid wordt namelijk sterker, weerbaarder, dikker, strakker en geeft op den duur een jongere uitstraling. De minuscule groeven in de huid zorgen dat gezonde stoffen in zalfjes of crèmes maar liefst 75 tot 85% beter worden geabsorbeerd. De dermarollers zijn toepasbaar op ieder type huid; donker, licht, dik of dun.

Vergelijk alle dermarollers! (vanaf €15,00)

Bekijk op Bol.com

Dermarollers met titanium naaldjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten waarbij iedere maat op een specifiek lichaamsdeel kan worden toegepast. Dermarollers met 0.3mm naaldjes zijn nuttig voor de opname van huidverzorgingsproducten en wordt tevens gebruikt voor het bevorderen van haargroei. Volgens research wordt bij de huidbehandeling met een dermaroller extra proteïnen aangemaakt die haargroei stimuleren. 0.5mm naaldjes zijn bruikbaar voor gebieden rondom de oogkassen waarbij verschillende lichamelijke stoffen als collageen wordt aangemaakt. Dermarollers met 1.0mm titanium naaldjes zijn functioneel bij de behandeling van rimpels en 1.5mm t/m 2.0mm kunnen diepe rimpels, striae en cellulitis aanzienlijk verminderen.

Tips en adviezen

Dermarollers met titanium naaldjes boven de 1.0mm kunnen het beste door specialisten toegepast worden. Daarnaast is het belangrijk om de dermarollers na gebruik goed te reinigen. Dit kan je het beste doen met desinfecterende vloeistof, denk hierbij aan 80% alcohol vloeistoffen. Na de huidbehandeling met een dermaroller smeer je zorgvuldig de crème of zalf op je huid. Het is verstandig om de dermaroller enkel voor persoonlijk gebruik toe te passen.