Crutch CaddyCrutch Caddy is een Kickstarter project/campagne begonnen door Mark Austen. Met deze kruk accessoire kan je makkelijker je drankje meenemen zonder te knoeien. Ideaal voor ouderen die zich moeizaam kunnen voortbewegen of voor mensen die een blessure hebben opgelopen. Op kickstarter vind je het Crutch Caddy project. Op deze pagina geven wij meer informatie over dit product en onze review.

Crutch Caddy

Uitvinder Feico Boomkens uit Amsterdam heeft een simpele oplossing bedacht voor een veelvoorkomend probleem onder de ouderen. Het verplaatsen van je drankje zonder te knoeien (op krukken). Dit probleem speelt overigens niet alleen bij ouderen maar ook bij mensen die herstellen van een blessure. Het onderstaande filmpje geeft een demonstratie van Crutch Caddy in actie:

Crutch CaddyDe Crutch Caddy is makkelijk aan een standaard kruk (omtrek tussen 23mm tot 25mm) met velcro gesp te monteren. Het monteren duurt maximaal 30 seconden en kan eenvoudig gedemonteerd worden. De stabilisator zorgt dat je een mok, glas of kleine kom keurig op z’n plek blijft zonder te knoeien.

Review

ProductGids zoekt regelmatig naar unieke producten om een review over te schrijven. Crutch Caddy is een simpel maar effectief concept die de dagelijkse sleur bij ouderen of gehandicapten met krukken kan verlichten.

Daarnaast zou Crutch Caddy een mooi concept zijn voor jongeren met een tijdelijke beenblessure. De handige accessoire voor je kruk maakt bewegen met een (alcoholisch) drankje aanzienlijk makkelijker waardoor festivals bezoeken geen belemmering meer hoeft te zijn.

Bestellen

Voor slechts 25,- euro + verzending kan je deze handige kruk accessoire in huis halen. Waar? Bezoek de officiële campagne op Kickstarter en help deze startup hun target te behalen. De target staat op 18.500 euro en dient voor zaterdag 2 december 2017 te zijn binnengehaald. Heb je vragen of opmerkingen over de Crutch Caddy, stuur dan een berichtje naar onze redactie of neem contact op met Crutch Caddy via Facebook.