Cards Against HumanityCards Against Humanity (kaarten tegen de mensheid) is het meest ongemakkelijke en slechtste kaartspel die je momenteel in Nederland en België online kan kopen.

Het uitgebreide kaartspel zorgt voor awkward momenten en haalt de slechtste karaktereigenschappen in jouw en je vrienden naar boven.

Cards Against Humanity

Het kaartspel is simpel. Elke ronde moet één deelnemer een zwarte kaart met vraag oplezen waarop de andere deelnemers deze met een van hun 10 witte kaarten beantwoordt. Vervolgens wordt de vraag hardop voorgelezen en worden de antwoorden stuk voor stuk voorgedragen. Degene met het beste antwoord verdient een ‘Awesome Point’.

Cards Against Humanity combinaties

Cards Against HumanityDe afbeeldingen op deze pagina geven een aantal geniale Cards Against Humanity combinaties weer.

Cards Against Humanity – FAQ

Neem een kijkje naar de veelgestelde vragen  en antwoorden over het kaartspel: kaarten tegen de mensheid. Wordt jouw vraag niet beantwoord? Stuur dan een berichtje naar onze redactie.

Hoeveel kaarten zitten in het kaartspel Cards Against Humanity?

Cards Against HumanityHet kaartspel bevat 550 kaarten in totaal waaronder 90 zwarte kaarten en 460 witte kaarten. De speelkaarten zijn professioneel geprint en in krimpfolie verpakt. Je krijgt bij deze uitgebreide editie tevens de spelregels en alternatieve regels.

Waar kan je Cards Against Humanity (online) kopen?

Cards Against Humanity kan je online kopen bij  o.a. Bol.com en Amazon.

Hoe speel je Cards Against Humanity?

Cards Against HumanityElke ronde pakt iemand een zwarte kaart en moeten de andere deelnemers hun grappigste witte kaart als antwoord op de vraag aanbieden. Degene met het meest originele antwoord wint de ronde.

Kan je Cards Against Humanity in Nederland en België kopen?

Webwinkels als Bol.com en Amazon leveren in zowel Nederland alsook België.

Cards Against HumanityKan je Cards Against Humanity gratis online krijgen?

Via cardsagainsthumanity kan je een PDF downloaden voor een gratis versie. Volgens deze betrouwbare bron kost het uiteindelijk wel tijd en geld om het uitgebreide spel te printen en knippen.