Melkopschuimer BlokkerBehoefte aan een melkklopper of melkopschuimer van de Blokker? De Blokker voorziet in tal van melkopschuimers die heerlijke opgeklopte warme melk produceren. Stop volle of halfvolle melk in het apparaat, druk op de knop en maak binnen een handomdraai allerlei soorten koffie met melkschuim zoals de espresso macchiato, cappuccino, café latte of café mocha. Lees meer over de melkopschuimers van de Blokker.

Melkopschuimer Blokker

Een melkopschuimer bij de Blokker kopen? Maak keuze uit verschillende soorten en maten. De Blokker heeft melkopschuimers zoals de Inventum MK351, Philips Senseo, Milk Twister, Severin SM 9688, Aerolatte To Go, Krups XL2000 en nog veel meer. De ene melkschuimer heeft een inhoud van 120 ml en andere kunnen tot wel 240 ml melk opschuimen.

Vergelijk direct melkopschuimers! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Een van de bestverkochte modellen is de Inventum melkopschuimer (MK351) die momenteel voor 29,99 euro te koop staat. Dit apparaat kan tot wel 115 ml melk opschuimen en 240 ml melk opwarmen. Geef deze melkschuimer 90 seconden om het melk op te kloppen waarop ie vervolgens automatisch zelf uitschakelt. Naast de voordelige prijs is het bovendien ook een degelijk en kwalitatief product. Een van de belangrijkste features is de anti-kleef coating. Hierdoor voorkom je dat het melk continu vastkleeft aan de randen. Desalniettemin, is het verstandig om de binnenkant regelmatig schoon te maken. Zo voorkom je dat er permanent melk aan de zijkant blijft kleven. Het apparaat heeft een prachtig wit-zilverkleurig design en is gemaakt van kunststof materiaal. De Blokker geeft daarnaast een garantie van maar liefst 2 jaar.

Naast de Inventum zijn er tal van andere melkkloppers in de collectie van Blokker te vinden. De prijzen variëren van 17,00 tot wel 100,00 euro. Neem een kijkje in de Blokker webshop en vergelijk de producteigenschappen en prijzen waarop u vervolgens een keuze kan baseren. Na het bestellen van een Blokker melkschuimer kan je het product ophalen bij de dichtstbijzijnde Blokker in de buurt.