Het merk Bestron heeft verschillende melkopschuimers. De meest eenvoudige is een soort staafmixertje en kost daarom ook maar 12 euro. Met deze Bestron AMF800Z melkopschuimer moet je het echter wel helemaal zelf doen!

Bestron melkopschuimer AMF800Z

Bestron melkopschuimer AMF800Z

Dit is een eenvoudige melkopschuimer en kost maar 12 euro. Wel heeft het apparaat een behuizing van roestvrij staal. Hij werkt op twee AA-batterijen en je kunt hem ook gebruiken om dressings, sauzen en milkshakes te maken.

Vergelijk direct melkopschuimers! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Bestron melkopschuimer DSB3088

Bestron DSB3088Het betere werk vind je bij de Bestron DSB3088. Deze kost €47,95 op Bol.com. De beoordeling van deze Bestron-melkopschuimer is niet heel erg positief. Wij raden je dan ook aan om voor een andere melkopschuimer te kiezen. Zo heeft de Lattemento melkopschuimer een lagere prijs én een veel betere beoordeling. Wil je toch echt de Bestron-schuimer kopen? Dan is dit een prima apparaat. Maar nogmaals; het is niet de beste melkopschuimer die er is.

Het enige grote voordeel van dit apparaat t.o.v. andere fabrikanten is dat je maar liefst vijf jaar garantie krijgt op je melkopschuimer. Er gaat zo’n 300ml melk in en deze kan tot 65 verwarmd worden, je krijgt dan 425 ml geschuimd melk terug.

Niet in de vaatwasser

De buitenkant is gemaakt van roestvrij staal (RVS) en er zit een handige handvat aan de zijkant zodat je je melk handig kunt schenken. Het apparaat kan helaas niet in de vaatwasser, maar er zit wel een handige anti-aankoeklaag in. Zo zal de melk wel makkelijk af te wassen zijn.

Vergelijk direct melkopschuimers! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

We kunnen dus gerust concluderen dat de Bestron melkopschuimer niet heel goed is.