Beste snoeischarenBen je een hovenier, tuinman of tuinier? Dan zul je ongetwijfeld veel snoeien! Hierbij is het essentieel dat je scherp- en schoon snoeigereedschap gebruikt. Daarom vind je op deze pagina een handig overzicht van de beste en nieuwste snoeischaren van dit moment. Hierbij zijn de snoeischaren ook aan een test onderworpen. Lees alle informatie over ieder merk en type alvorens je snoeigereedschap gaat bestellen.

De beste snoeischaren van 2019

Op zoek naar een handig overzicht met de beste snoeischaren van 2019? Dan ben je op de juiste pagina beland! Hieronder vind je een top 3 selectie van bestverkochte snoeischaren die een beoordeling van gemiddeld 4.5 sterren of hoger hebben ontvangen:

  1. Gardena Classic / Comfort / Premium snoeischaar: Gardena produceert snoeischaren die een goede prijs-kwaliteitverhouding verhouding hebben. Het goedkoopste model is de Gardena Classic snoeischaar die bedoelt is voor een takdikte van 22m doorsnede, hetzelfde geldt voor het type premium. Het voornaamste verschil tussen beiden modellen is dat de premium een papegaaienbek en algeheel robuust design heeft. Dit model bestaat voornamelijk uit ijzer terwijl de Classic grotendeels uit plastic materiaal bestaat. De Comfort kan een takdikte van 24mm doorsnede snoeien. De 3 modellen van Gardena zijn verkrijgbaar voor prijzen tussen de €18,- en €45,- euro. Het goedkoopste model is de Classic.
  2. Felco snoeischaar No.2: De Felco is, anders dan de Gardena, geschikt voor het knippen van takken met een doorsnede van 25mm. Het gaat hier om een robuuste snoeischaar van gehard staal die tweezijdig snijdt. De snoeischaar heeft een beoordeling van grofweg 4.8 sterren en kun je voor een gemiddeld bedrag van €45,- euro online bestellen.
  3. Garden Elite Alpha 6: Op zoek naar een stevige, scherpe snoeischaar? Dan is de Alpha 6 van Garden Elite een geschikte keuze! Deze snoeischaar heeft namelijk stevig handvaten van gesmeed aluminium en bestaat grotendeels uit SK5 staal. Dit product ontvangt een beoordeling van 5.0 sterren en is voor een gemiddeld bedrag van €50,- euro te koop bij webshops in Nederland en België.

Voor welke snoeischaar je uiteindelijk kiest hangt af van het materiaal, design, prijs en het gebruikscomfort. De bestverkochte en dus meest populaire snoeischaar van 2019 is de Gardena Classic. Dit model is momenteel verkrijgbaar voor slechts €18,- euro.