Beste off-road hummer SUV hoverboardsBen je van plan een krachtige, stevige en mooie off-road hoverboard te kopen? Op basis van deze factoren zal je op het internet moeten zoeken, hetgeen veel tijd kost. Daarom hebben wij een handig overzicht samengesteld met de beste off-road hummer SUV hoverboards van 2017/2018. De modellen zijn in Nederland en België verkrijgbaar en kunnen tevens (gratis) geleverd worden.

Beste off-road hummer SUV hoverboards

De selectie beste off-road hummer SUV hoverboards zijn op basis van eigen ervaringen, bestverkochte/meest relevante modellen bij (grote) webwinkels, recensies en beoordelingen. Daarnaast is natuurlijk ook gekeken naar prijs/kwaliteit verhouding. Zo vind je in dit overzicht tevens een aantal van de goedkoopste off-road hoverboards in Nederland en België.

Vergelijk alle off-road hoverboards! (vanaf €230,-)

Bekijk op Bol.com

Swheels Xtreme off-road hoverboards

De Swheels Xtreme off-road hoverboard komt als beste uit onze test. Opvallend is dat deze hoverboard een reikwijdte van 25km heeft voordat ie aan de powervoeding moet. Bekijk het Youtube filmpje voor een mooie preview.

Deze hummer onder de hoverboards beschikt over de belangrijkste functies:

  • Mobiele applicatie: Handig om de cruise modus te veranderen. Beginners doorlopen het leerproces met de ‘beginner’ modus. Gevorderden die van snelheid en trucjes houden selecteren de modus voor ‘gevorderden’.
  • Waterdicht: Weerbaar tegen sneeuw, regen en spatwater.
  • Brandveilige accu: Ingebouwde kwalitatieve Samsung accu.

De Swheels Xtreme is een totaalpakket van wat een SUV hummer hoverboard moet hebben. De Xtreme wordt met speciale (Luxe) off road tas geleverd. Prijs: 549,95 euro. Je kan het model in de officiële Swheels webshop kopen of bij Bol.com

YubiX X3 off-road hoverboards

Beste off-road hummer SUV hoverboardsDe YubiX X3 behoort ook tot de beste off-road hummer SUV hoverboards. De meest unieke features zijn de 700W elektromotoren die zorgen voor een snelheid van 15km/h. De YubiX X3 heeft een ingebouwde 4400mAh Samsung batterij en heeft hierdoor een reikwijdte van gemiddeld 25 tot 30km.

De off-road van Yubix is voorzien van UL certificering welke wordt vergeven wanneer een product veilig is. Voor een relatief lage prijs van 299,- euro heb je de YubiX X3 in huis.

Evercross off-road hoverboards

Beste off-road hummer SUV hoverboardsDe Evercross hoverboards kan je onderverdelen in de Challenger, Monster en Phantom series. De Evercross Challenger series heeft soorten als de ‘Hip Hop Graffiti’ (rechts) en ‘Camouflage Military’. Prijs: 275,09 euro.

De Evercross Monster series zijn in de kleuren; goud, zwart, grijs en rood te vinden. Deze Hummer onder de hoverboards heeft maar liefst 8,5 inch velgen en indrukwekkend design. Prijs: 275,69 euro.

Beste off-road hummer SUV hoverboardsWanneer je een off-road met extra grote wielen zoekt, is de Evercross Phantom (rechts) met 10 inch velgen in zwart met groene kleuren de beste optie. Dit model kan je tevens in zwart, rood met zilveren kleuren kopen. Prijs: 289,29 euro.