beste aluminium kaarthoudersBen je nieuwsgierig naar een overzichtelijke selectie beste aluminium kaarthouders? Op basis van prijs, kwaliteit materiaal, soort schuifsysteem, ruimte voor pasjes, garanties en levertijden is een selectie gemaakt. Lees snel verder voor meer informatie en vergelijk de prijzen bij diverse winkels.

De beste aluminium kaarthouders

Een representatieve selectie van beste aluminium kaarthouders maken is niet makkelijk, het is immers voor een groot gedeelte subjectief. Het ligt aan wat je wenst uit te geven, hoeveel ruimte voor pasjes je nodig hebt en wat voor schuifsysteem wenselijk is. Op een aantal factoren kunnen we toch bepalen welke modellen een absolute aanrader zijn. Daarbij is voornamelijk gekeken naar de prijs/kwaliteitverhouding het schuifsysteem (bijvoorbeeld een trapsysteem), en de ruimte voor pasjes. Bekijk alvast een demonstratie van de Walter Wallet aluminium creditcardhouder.

  1. Walter Wallet aluminium kaarthouder: Op nummer één staat de Walter Wallet die plaats biedt voor maar liefst 7 pasjes. Middels een trapsysteem (video) kan je eenvoudig keuze maken uit je pasjes. Naast de zwarte kleur zijn er ook zilverkleurige, gouden en groene varianten. De creditcardhouder is compact en licht voor extra gebruiksgemak. Je kan de Walter Wallet voor slechts 15,- euro bij Bol.com bestellen.
  2. beste aluminium kaarthoudersAlu Wallet aluminium kaarthouder: De Alu Wallet is rechts op de afbeelding te zien. Dit model heeft een standaard constructie en is geschikt voor creditcards, visitekaartjes, cadeaubonnen, pasfoto’s en papiergeld. de stevige aluminium behuizing (RFID)  beschermt deze waardevolle bezittingen tegen beschadiging. De Alu Wallet is waterbestendig en heeft plek voor 7 betaalpassen. Je kan de Alu Wallet in veel verschillende kleuren kopen. Denk aan: zwart, turquoise, blauw, bruin, goud, groen, paars, rood, zilver en donkergrijs. Dit model is verkrijgbaar bij Bol.com voor slechts 10,75 euro.
  3. beste aluminium kaarthoudersSecrid Cardprotector aluminium kaarthouder: De secrid creditcardhouder is gemaakt van massief aluminium (8mm dik). Je kan er 6 kaarten in opslaan of 4 met verdikte letters. Middels een knop schuiven de kaarten in een trapsysteem naar boven. De Secrid behoort tot de luxere modellen en is verkrijgbaar bij Travelbags voor 24,95 euro.