Beste Aldi compressorsDe Aldi heeft een aantal kwalitatieve luchtcompressors in de collectie gehad. Het gaat dan om de Duro pro draagbare compressor en de Duro verticale transport compressor. Deze luchtcompressors zijn mede door hun goedkope prijs enorm in trek.

Op dit moment heeft de Aldi geen compressoren in hun assortiment (update: 22 december 2019). Een goed alternatief zijn de goedkope draagbare en verticale compressoren bij Bol.com.

Meer informatie over de Aldi compressors die voorheen beschikbaar waren? Lees dan verder voor alle informatie over de prijzen en technische specificaties.

Beste Aldi compressors

Compressors zijn apparaten die lucht onder hoge druk kunnen samenpersen. De Aldi compressors worden meestal gebruikt voor het oppompen van banden waarbij de drukverhoging van belang is. Het volgende Youtube filmpje laat een demonstratie zien van de verticale transport Duro Aldi compressor.

De compilatie geeft duidelijke uitleg over hoe de Duro luchtcompressor werkt, welke functies ie heeft en welke accessoires meegeleverd worden. Maar wat zijn nu de beste Aldi compressors van 2017?

Verticale Duro compressor

Best Aldi compressorsDe verticale Duro compressor is in het filmpje en de afbeelding te zien. Met een verticale tank en inhoud van 50l is ie eenvoudig op te bergen en ideaal voor het oppompen van banden. Bijgeleverde onderdelen zijn de bandenblazer, spiraalslang (5 meter lengte), 3-delige adapterset en manometer-adapter. Deze Aldi compressor en bijgeleverde accessoires waren tijdelijk in de aanbieding. Prijs: 139,- euro.

Draagbare Duro compressor

Beste Aldi compressorsDe Draagbare Duro compressor is rechts op de afbeelding te zien en heeft 3 meter slang en 5 meter kabel. Dit model heeft 8 bar werkdruk en wordt grotendeels gebruikt voor het oppompen van banden. Prijs: 49,99 euro.

Extra informatie

De draagbare Duro luchtcompressor was bij Aldi  in de aanbieding. Deze was geldig tussen 24-06-2017 tot 01-07-2017. De verticale Duro luchtcompressor was geldig van 07-10-2017 tot 14-10-2017. Het is belangrijk om de Aldi folder regelmatig te bekijken. Wellicht dat de Aldi nieuwe compressors in het assortiment opneemt of dat een van de bovenstaande modellen terugkeert. Reeds een Duro compressor bij de Aldi gekocht? Laat dan een recensie/beoordeling achter in dit blog bericht.