Koop in een gecertificeerde Apple TV winkel of Apple TV winkel
via een erkend bedrijf zoals Bol.com en Mediamarkt. de Apple TV is handig als je al andere apparaten van Apple hebt. Je koopt hem in een certificeerde Apple winkel. De officiële Apple Store is uiteraard altijd een mogelijkheid. Maar je kunt ook terecht bij één van de vele resellers.

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com

Apple TV winkel

Sinds enige tijd is de Apple TV te koop, onder andere in de Apple TV winkel. Deze veelzijdige mediaspeler werkt via een netwerkverbinding. Snoeren en aansluitingen heeft het apparaat dan ook niet. Je kunt er dus geen externe harddisk op aansluiten. Het apparaat is dan ook uitsluitend bedoeld om te gebruiken in combinatie met andere Apple producten. Wij geven je hieronder wat meer informatie over de Apple TV en we vertellen je in welke Apple TV winkel je hem koopt.

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com

Hoe werkt het?

De Apple TV is een mediaspeler die je gebruikt in combinatie met je andere Apple devices. De aanschaf van een Apple TV heeft dus eigenlijk vooral nut als je één of meer andere Apple Producten in huis hebt. Via het netwerk maakt de Apple TV verbinding met deze apparaten. Vervolgens kun je vanaf bijvoorbeeld je iPhone of iPad bestanden naar de Apple TV sturen en daarop afspelen. Foto’s en filmpjes bijvoorbeeld. Maar je kunt ook muziek op de Apple TV afspelen. Je hebt namelijk directe toegang tot je aankopen in iTunes.

Heel eenvoudig te bedienen

De Apple TV is zeer eenvoudig te bedienen met behulp van een speciale afstandsbediening. Deze afstandsbediening heeft een zeer gevoelig touchpad waarmee zelfs een kleine aanraking al genoeg is. Maar het kan nog makkelijker: je kunt hem namelijk ook besturen door middel van je stem. In de afstandsbediening zit namelijk een Siri microfoon. Je kunt de afstandsbediening dus ook mondeling een opdracht geven die de Apple TV vervolgens uit zal voeren.

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com