Uitzending Gemist NPOWil je Uitzending Gemist kijken op je Apple TV? Er is op dit moment geen officiële Apple TV app voor NPO of Uitzending Gemist. Wel is het mogelijk om met een workaround een niet-officiële app te installeren waarmee het een en ander mogelijk is. Daarvoor kun je het beste eens hier kijken.

Uitzending Gemist kijken op Apple TV

Op een derde generatie Apple TV is het natuurlijk mogelijk om via Airplay naar NPO of Uitzending Gemist te kijken. Je kunt gewoon een app openen op je iPad, iPhone of op je Mac-computer. Of dit nu een browser is of een app van NPO, dat is gewoon mogelijk. Vervolgens kun je met Airplay streamen naar je televisie.

Op de Apple TV 4 werkt het eigenlijk hetzelfde..

Apple TV 4 en Uitzending Gemist

Wil je Uitzending Gemist kijken op je Apple TV 4? Er is helaas geen app voor de Apple TV 4. Wel kun je dezelfde constructie gebruiken als mogelijk is op de Apple TV 3 (of zelfs eerdere generaties zoals de Apple TV 2). Wil je liever een app? Er is wel een app van NOS, waarmee je in ieder geval het laatste NOS-journaal kunt terugkijken.

Meer over de NOS app voor Apple TV lees je hier. Naast de laatste nieuws-uitzendingen kun je ook belangrijke video’s bekijken van onder andere sport- en andere nieuwswaardige gebeurtenissen.

Komt er in de toekomst een Uitzending Gemist app?

De vraag is nog maar of NPO in de toekomst wel een uitzending gemist-app gaat lanceren. Tot nu toe hebben ze Airplay als “goed genoeg” bestempeld:

We houden verdere ontwikkelingen natuurlijk in de gaten, maar op de korte termijn heeft de NPO geen Apple TV-app. De markt is daarvoor (nog) te klein en het is kostbaar om zo’n app te bouwen.
Bron: iCulture

We houden je hier uiteraard op de hoogte van ontwikkelingen rondom een eventuele NPO-app.