De Apple TV prijs, is het apparaat betaalbaar? apple tv prijs
Wellicht heb je al eens wat gehoord over de Apple TV. Een draadloze mediaspeler die gekoppeld wordt aan een netwerk. Voor veel mensen blijft dit product echter een raadsel. Want hoe gebruik je de Apple TV in de praktijk en hoeveel kost zo’n apparaat eigenlijk? Wij vertellen je hoe je de Apple TV kunt gebruiken en waarom de Apple TV prijs best meevalt.

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com

Apple TV prijs

We zeiden het al: de Apple TV is een draadloze mediaspeler. Het apparaat heeft dus geen aansluitingen en je kunt er ook geen externe harddisks op aan sluiten. Wat je er wel mee kunt is via het netwerk verbinding maken met alle andere Apple producten. En via deze netwerkverbinding kun je vervolgens allerlei handige informatie vanaf je andere Apple producten doorsturen naar de Apple TV en hierop afspelen. Foto’s bijvoorbeeld, maar ook filmpjes en andere media. Maar met de Apple TV heb je ook direct toegang tot je muziekbibliotheek in iTunes en al Apps die je in de Apple Appstore hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis, de Apple TV prijs ligt op ongeveer €179,00 euro.

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com

Bediening met touchpad of stem

Je bedient de Apple TV met een speciale, meegeleverde afstandsbediening. Op deze afstandsbediening zit een touchpad die je met behulp van aanraking bestuurt. Het spraak gestuurde programma Siri is echter ook verwerkt in deze afstandsbediening. Je kunt door middel van de microfoon in de afstandsbediening ook mondeling commando’s geven aan de Apple TV. Die worden dan automatisch uitgevoerd.

De laagste Apple TV prijs

De Apple TV is gemaakt voor het gebruik in combinatie met andere Apple Producten. Als je bijvoorbeeld een iPad, iPhone of iMac hebt, is de Apple TV een handige aanvulling. En de prijs valt uiteindelijk best mee. Je koopt Apple TV al vanaf 179 Euro in de Apple Store.

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com