Een Apple TV bij de Mediamarkt (Apple TV Mediamarkt) kopen? Apple TV Mediamarkt
Net zoals alle andere Apple producten kun je ook de Apple TV kopen in de Apple TV Store. Maar er zijn ook genoeg resellers die dit product aanbieden.

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com

Apple TV Mediamarkt

Apple TV Mediamarkt bestellen? Je hebt vast wel eens gehoord van de Apple TV. Deze draadloze mediaspeler is inmiddels een vast product in het assortiment van Apple. Maar toch zijn er veel mensen die niet precies begrijpen hoe zo’n Apple TV werkt. Wij vertellen je alles wat je moet weten over de Apple TV. En uiteraard ook waar je hem koopt. Bij Apple TV Mediamarkt bijvoorbeeld.

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com

Hoe werkt de Apple TV?

De Apple werkt als een mediaspeler, maar dan nét een beetje anders. Om te beginnen is het een draadloos product. Je kunt er dus geen andere producten zoals harddisks op aansluiten. Hoe maakt de Apple TV dan contact? Dit gaat door middel van een netwerkverbinding. En dat ziet er natuurlijk heel goed uit, je hebt immers geen last meer van snoeren. De Apple TV is ontworpen voor het gebruik in combinatie met andere producten van Apple. Via het netwerk maakt de Apple TV verbinding met jouw andere Apple devices. Vervolgens kun je vanaf bijvoorbeeld je iPad of iMac bestanden sturen naar de Apple TV. En je kunt ze hier ook op afspelen. Denk bijvoorbeeld aan foto’s, filmpjes en muziek.

Gemakkelijke bediening dankzij touchpad en Siri

Apple staat bekend om zijn eenvoudig bestuurbare producten. En Apple TV is hierop geen uitzondering. Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening met touchpad bestuur je hem met een lichte aanraking van je vinger. En het kan nog makkelijker dankzij het spraakbesturingsprogramma Siri. In de afstandsbediening zit namelijk een Siri-microfoon verwerkt. Je geeft hem een commando en de Apple TV voert deze uit.

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com