Apple TV MarktplaatsWil je een Apple TV tweedehands kopen op bijvoorbeeld Marktplaats (Apple TV Marktplaats)? Op deze pagina vertellen we je daar alles over. Doordat de Apple TV een zeer stevig en betrouwbaar apparaat is, kun je deze gerust tweedehands kopen. Op deze pagina vertellen we je graag waar je op moet letten bij het aanschaffen van een tweedehands Apple TV (4). Als je toch liever een nieuwe Apple TV koop raden wij je aan om eens op Bol.com te kijken:

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com

Apple TV Marktplaats

Wanneer je een Apple TV wilt kopen, of dit nou nieuw is of tweedehands, zul je een keuze moeten maken tussen de Apple TV 3 en de Apple TV 4. Kun je niet kiezen, of wil je de twee Apple TV’s met elkaar vergelijken? Lees dan ook onze vergelijking op de pagina Apple TV 3 vs. Apple TV 4.

Doordat de twee apparaten erg op elkaar lijken, is het ook handig om goed te kijken naar de verschillen, zodat je niet per ongeluk een Apple TV 3 krijgt terwijl je denkt dat het een Apple TV 4 is. Het verschil tussen de TV 3 en de Apple TV 2 is nog kleiner, dus let hier heel erg goed op bij je aankoop!

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com

Tot slot is het goed om er op te letten of er een werkende afstandsbediening bij je Apple TV wordt meegeleverd en of dit ook de juiste afstandsbediening is voor de generatie Apple TV die je koopt. De afstandsbediening van de oudere Apple TV’s werkt bijvoorbeeld wel met de Apple TV 4, maar andersom niet. En bovendien ontbreken er features die wel op de nieuwere remote zitten. Vind je het allemaal te spannend, dan raden we je aan om gewoon voor een nieuwe Apple TV te kiezen. Dit voelt uiteindelijk toch beter omdat je zeker weet dat je het juiste product krijgt én dat je garantie hebt wanneer er iets fout gaat.