Apple TV informatieDe Apple TV is ideaal voor de Apple gebruiker. Maar de Apple TV is voor veel mensen nog steeds een vaag product. Want wat is het nu eigenlijk waarvoor kun je het gebruiken? Wij geven je de nodige Apple TV informatie. Het belangrijkste wat je moet weten is dat de Apple TV geen televisie is maar een draadloze mediaspeler die je koppelt aan het netwerk.

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com

Apple TV informatie

De Apple TV is draadloos en je kunt hem dus ook niet aansluiten op een externe harddisk. Hij is dan ook uitsluitend bedoeld om te gebruiken door middel van het netwerk. Via dit netwerk maakt de Apple TV namelijk contact met alle andere Apple producten die jij hebt. Je iPhone en je iPad bijvoorbeeld. En het leuke is dat je vanaf al die andere apparaten informatie naar de Apple TV kunt sturen en op het scherm kunt tonen. De foto’s en filmpjes die je op je iPhone hebt staan bijvoorbeeld. Maar ook de game die je aan het spelen bent op je iPad.

Voor welke toepassingen kun je de Apple TV nog gebruiken?
Behalve het afspelen van bestanden heb je met de Apple TV ook direct toegang tot jouw aankopen in de iTunes Store. Je kunt je hele muziekbibliotheek dus ook via de Apple TV afspelen. En de Apps die je via de App Store hebt aangeschaft kun je ook gewoon op de Apple TV gebruiken.

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com

Is de Apple TV iets voor mij?
Of je wat hebt aan dit apparaat hangt voornamelijk af van jouw andere devices. De Apple TV is namelijk bedoeld om uitsluitend te gebruiken in combinatie met één of meer andere Apple producten. Maar ben je een liefhebber van de Apple producten en heb je ze allemaal in huis? Dan is de Apple TV ideaal.