Apple TV Coolblue kopen? Als je al veel Apple producten hebt, Apple TV Coolblue
kun je hier dankzij de Apple TV optimaal gebruik van maken. Je kunt de Apple TV uiteraard kopen via de officiële Apple Store. Er zijn echter ook diverse resellers waar je terecht kunt. Coolblue is hiervan een goed voorbeeld.

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com

Apple TV Coolblue

De kans is groot dat je wel eens van de Apple TV hebt gehoord. En misschien heb je hem ook al een keer in de winkel zien staan. Toch weet niet iedereen wat de Apple TV precies is en hoe je hem kunt gebruiken. Wij leggen je uit wat de functie van het apparaat is, en waar je hem kunt kopen. Bij Apple TV Coolblue bijvoorbeeld. Hier worden kwalitatief goede Apple TV’s aangeboden tegen schappelijke prijzen. Daarnaast heeft Bol.com ook veel aantrekkelijke aanbiedingen.

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com

Hoe kun je gebruik maken van de Apple TV?

De Apple TV is een mediaspeler, speciaal voor het gebruik in combinatie met één of meer andere Apple devices. Het apparaat is geheel draadloos. Via het netwerk maakt de Apple TV verbinding met je andere Apple apparatuur. Je iPhone, iMac, iPad, de Apple TV weet ze moeiteloos te vinden. En vanaf bijvoorbeeld je telefoon kun je allerlei informatie naar de Apple TV sturen en hier ook op afspelen. Leuke filmpjes, foto’s en zelfs muziek. Met Apple TV kun je namelijk gewoon gebruik maken van je iTunes muziekbibliotheek.

Bedien je Apple TV met Siri

De Apple TV is niet alleen een handig apparaat, je kunt hem ook heel gemakkelijk bedienen. Bij de Apple TV zit namelijk een afstandsbediening met touchpad. In de afstandsbediening zit echter ook een Siri microfoon. Siri is het spraakbesturingsprogramma van Apple. Je kunt de afstandsbediening dus gewoon met je stem commando’s geven. En die worden dan weer doorgestuurd naar, en uitgevoerd door de Apple TV.

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com