Apple TV aanbiedingEen Apple TV aanbieding kom je niet zo vaak tegen; de Apple TV 4 heeft een vaste prijs van Apple (€179) en je zult hem niet heel vaak goedkoper tegenkomen. Toch kun je soms geluk hebben en een Apple TV voor een lagere prijs tegenkomen.

Apple TV 4 aanbieding

Op het moment van schrijven kost de Apple TV bij de MediaMarkt bijvoorbeeld slechts €166,- (dat is 11 euro korting!). Veel goedkoper zul je de Apple TV 4 in Europa niet gaan vinden.

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com

In de VS kost een Apple TV slechts 149 dollar. Het kan dus voordelig zijn om een Apple TV in de Verenigde Staten te kopen als je daar toevallig bent. Omgerekend (op het moment dat dit geschreven wordt) is 149 dollar maar 133.45 euro! Dan bespaar je dus meer dan 45 euro op je aankoop.

Mocht je niet toevallig naar de Verenigde Staten gaan of je hebt geen ruimte meer in je baggage, dan is het een optie om af te wachten tot er een keer een aanbieding zich voordoet of Apple wellicht de prijs verlaagt. De kans dat dit gebeurt is echter vrij klein, tenzij er een nieuwe generatie Apple TV beschikbaar komt. Vaak wordt de prijs van de vorige generatie dan verlaagd.

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com

Zoals je kunt zien is de Apple TV op dit moment het goedkoopst bij de MediaMarkt (€166), maar hoe lang deze prijs nog actueel zal zijn is natuurlijk maar de vraag, want de adviesprijs in Nederland ligt gewoon op €179. Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren dat een bepaalde (web)winkel een leuke actieprijs heeft, maar Apple zelf verkoopt de Apple TV 4 ook voor 179 euro, dus de kans is niet enorm groot dat deze prijs veel lager zal uitvallen.

Apple TV 3 aanbieding?

De Apple TV 3 (a1469)

De Apple TV 3 (a1469)

Wil je een Apple TV, maar niet zo veel betalen? Je kunt dan overwegen om een Apple TV te kopen van de derde generatie. Deze heeft geen eigen App Store, maar kost slechts €79,- in plaats van €179,-. Op deze pagina lees je alles over de verschillen tussen de Apple TV 3 en de Apple TV 4. Meteen alles lezen over de Apple TV 3?

De Apple TV 3 is ook op Marktplaats vaak te koop voor veel minder dan die 79 euro. Veel mensen geven de Apple TV 3 nog altijd de voorkeur, omdat deze gejailbreakt kan worden. Dat is bij de Apple TV 4 een stuk moeilijker. De Apple TV 3 streamt net als de Apple TV 4 in Full HD (1080p) videokwaliteit. Het belangrijkste verschil is dat de Apple TV 4 een eigen App Store heeft. Hier kun je apps zoals Netflix installeren. Voor de rest is er natuurlijk gewoon AirPlay, en dat werkt ook gewoon op de Apple TV 3. De derde generatie Apple TV is dan ook zeker het overwegen waard!