Apple TV 4 UnboxingWanneer er een nieuw product verschijnt, willen mensen die overwegen het product te kopen vaak eerst zien wat ze kunnen verwachten. Een zogeheten unboxing video is dan een mooie oplossing. In zo’n video wordt een product uit de doos gehaald en aangesloten om te laten zien hoe alles werkt en hoe alles er uit ziet. In dit artikel vind je een video van de Apple TV 4 unboxing.

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com

Apple TV 4 unboxing

Ook voor de Apple TV 4 is er zo’n video (zie hier beneden).

In deze mooie video wordt de Apple TV 4 ook vergeleken met de oudere Apple TV 3. Daarnaast zie je wat er allemaal in de doos zit; de Apple TV 4 zelf, de Apple  TV Remote, een Lightning-kabel (om de afstandsbediening op te laden) en een aansluiting voor in het stopcontact.

Het mooie van deze video is dat er ook wordt getoond hoe je je Apple TV kunt instellen; dit kan zowel handmatig als via een iPhone of iPad.

Ook wordt in de video een demonstratie gegeven van Siri op de Apple TV. Zo kan de gebruiker om een bepaalde serie vragen, en zal Siri laten zien in welke apps deze serie bekeken kan worden. Hierbij worden ook gewoon de “gratis” alternatieven (zoals Netflix) gegeven, dus de iTunes Store wordt niet “voorgetrokken” of met voorrang getoond.

Apple TV kopen?

Wil je de Apple TV 4 kopen? Dat kan bij meerdere webshops:

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com

Op het moment dat dit artikel geschreven is, is de Apple TV het goedkoopst bij de MediaMarkt (€166). Bij andere webshops kost hij namelijk €179. Als je op zoek bent naar een Apple TV 4 aanbieding of een Apple TV met korting is dat soms ook mogelijk, maar dan zul je waarschijnlijk wat meer geduld moeten hebben. De prijs is namelijk door Apple vastgesteld en daardoor kunnen derden hem vaak niet veel goedkoper aanbieden dan voor die zelfde prijs.