Apple TV 3 (a1469) met afstandsbedieningDe derde generatie Apple TV, ook wel Apple TV 3 genoemd werd in 2012 gelanceerd. In de laatste versie van de Apple TV zat een nieuwe A5-chip die het apparaat meteen een stuk sneller maakte dan zijn voorgangers.

Inmiddels is dit model vervangen door de nieuwere Apple TV 4.

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com

Apple TV 3 (a1469) functies

De derde generatie Apple TV beschikt over een hele hoop handige en interessante functies. AirPlay zorgt er bijvoorbeeld voor dat je beelden vanaf je Mac of iOS-apparaat direct kunt streamen naar je TV (via je Apple TV). Ook kan de Apple TV 3 nu gebruikmaken van iCloud om foto’s en andere bestanden van andere Apple-apparaten te benaderen. Ook kun je via iTunes nu films en series huren en kopen voor je Apple TV.

Afstandsbediening

Bij iedere Apple TV wordt een gratis afstandsbediening geleverd. Naast deze afstandsbediening kun je ook gebruikmaken van de app iRemote, waarmee je je Apple TV bedient vanaf je iPhone of iPad.

Apple TV 3 kopen

De Apple TV 3 is op verschillende plekken te koop. Denk hierbij aan Bol.com, Mediamarkt, Dixons en Conrad. Ook bij een van de drie Apple Stores (Haarlem, Den Haag, Amsterdam) is de Apple TV te koop. Wij kopen altijd alles bij Bol.com, omdat ze de snelste en gratis verzending hebben.

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com

Apple TV 3 specificaties

Apple TV 3 specificaties

De Apple TV 3 is 98 millimeter breed en 98 millimeter lang (diep). De hoogte is 23 millimeter. Er zit een Single-core Apple A5-chip in de Apple TV. De Apple TV weegt 0,27 kg.

Apple TV 3 vereisten

De vereisten voor een goed werkende Apple TV zijn:

  • TV met HDMI-aansluiting
  • HDMI-kabel
  • Draadloos netwerk (Wi-Fi)
  • Voor toegang tot films en muziek: een iTunes-account

Deze Apple TV is misschien niet het nieuwste model onder de Apple TV’s, het functioneert wel erg goed. Een andere bijkomstigheid is dat dit product voor veel minder geld op het internet wordt aangeboden. Bekijk ook onze Apple TV 4 pagina wanneer u een nieuwer model wilt hebben.