Op zoek naar een Apple TV 2? Of wil je een Apple TV 2 kopen? Op deze pagina vertellen we je graag alles over de tweede generatie van de Apple TV. Inmiddels is de Apple TV al bij de vierde generatie (Apple TV 4). Daarnaast wordt de Apple TV 3 nog steeds verkocht.

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com

Apple TV 2

Apple TV 2

Apple TV 2

De Apple TV 2 is inmiddels niet meer (nieuw) verkrijgbaar. Tweedehands kun je deze wellicht wel nog ergens kopen, maar wij zien niet in waarom je dat zou willen. De Apple TV 3 is een stuk beter en ook al erg betaalbaar. De Apple TV 4 is echt heel erg goed. Zie ook de vergelijking tussen de Apple TV 4 en 3.

Bekijk de Apple TV! (vanaf €174,95)

Bekijk op Bol.com

De Apple TV 2 was de eerste Apple TV die een soort iOS systeem draaide. De eerste generatie had nog een aangepaste versie van Mac OS X. De Apple TV 4 heeft een compleet nieuw besturingssysteem; tvOS. Dit OS heeft ook een eigen App Store met allerlei Apple TV apps. Erg leuk. Dit hebben de tweede en derde generatie allebei niet, en alleen al daarom vinden wij de vierde generatie een echte winnaar. Mocht je toch een ouder model willen kopen, ga dan voor de derde generatie en niet voor de TV 2.

Als je het echt graag wilt kun je uiteraard op Marktplaats zoeken naar een tweede generatie. Deze werden (nieuw) verkocht vanaf september 2010 en gingen uit de verkoop in maart 2012 (toen de derde generatie op de markt kwam).

De nieuwste Apple TV heeft overigens een volledig nieuwe afstandsbediening met een soort trackpad. Dit lijkt ingewikkeld maar werkt eigenlijk heel intuïtief zodra je er aan gewend bent! Alleen al vanwege deze Remote is de vierde generatie Apple TV een geweldig product dat je zeker niet moet laten liggen! Onze ervaringen hiermee zijn zeer positief.