Aldi airfryerLeer gezonder frituren met lucht, dat is de algemene consensus over frituren met een airfryer. De Aldi airfryer of heteluchtfriteuse sluit volledig aan bij deze nieuwe trend. Men kan goedkoop een goed functionerende airfryer bij de Aldi kopen. Lees en bekijk daarom alle informatie over de heteluchtfriteuses van de Aldi.

Aldi Airfryer

Bij veel huishoudens heeft de standaard frietpan plaats gemaakt voor de airfryer. De nadelen van nare vetluchtjes, vetvlekken en impact op de gezondheid zorgen dat de airfryers een ideaal alternatief zijn op de standaard frituurpan. Met name nu airfryers tegen goedkope prijzen worden aangeboden. De gemiddelde airfryer kost tussen de 150,- en 300,- euro terwijl Aldi’s airfryer slechts 79,99 euro is. Het model is op de afbeelding te zien. Het nieuwe en strakke design sluit volledig aan bij een modern interieur. Maargoed, wat zijn de producteigenschappen van deze XXL heteluchtfriteuse?

Vergelijk alle airfryers (vanaf €63,99)

Bekijk op Bol.com

De Aldi airfryer heeft een hittebestendige behuizing die zonder olie of frituurvet frietjes kan bakken. Door middel van hete lucht kan je zonder bovengenoemde nadelen lekkere friet bakken. Maargoed, wat zijn de specifieke producteigenschappen van deze airfryer?

Producteigenschappen

  •  5.2l inhoud met een capaciteit van 1.2 kg aan frietjes of andere snacks.
  • Thermostaat settings afstelbaar tussen 80 – 120 °C en instelbare timer met alarm tot 30 minuten.
  • Efficiënte en snelle  luchtcirculatie voor optimaal resultaat
  • De anti-aanbaklaag en hete lucht maken de airfryer eenvoudig voor schoonmaak en voorkomen vetvlekken.
  • Analoog en eenvoudig functionerend bedieningspaneel
  • uitneembare mand met handvat
  • De Aldi heteluchtfriteuse heeft 1 meter snoerlengte
  • Maximaal vermogen van 1800 Watt

Wil je een Aldi airfryer kopen? Momenteel heeft Aldi de airfryers in het assortiment opgenomen en krijg je 3 jaar garantie. Voor de XXL heteluchtfriteuse betaal je 69,99 respectievelijk 79,99 euro afhankelijk of ie in de aanbieding is. Heb je de Aldi heteluchtfriteuse reeds geprobeerd? Stuur dan een berichtje naar onze redactie met jouw ervaring. Vergeet niet om een beoordeling achter te laten in dit blog bericht.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews