Melkopschuimer ActionWil je een melkopschuimer kopen van de Action? We hebben voor je gekeken, maar helaas geen melkopschuimer gevonden in het assortiment van de Action. Wel kan het zomaar zo zijn dat ze deze wél hebben bij een ander filiaal.

Het assortiment van Action-winkels verschilt namelijk heel erg per filiaal. Daarom kunnen we ook niet met zekerheid zeggen dat de Action per definitie géén melkopschuimers heeft. We raden je zeker aan om even te gaan kijken bij het plaatselijke Action-filiaal.

Vergelijk direct melkopschuimers! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Melkopschuimer kopen bij Action?

Mocht je er nou tóch een gevonden hebben bij de Action, laat het ons dan zeker weten. Mocht je geen melkopschuimer vinden bij Action, dan kunnen we je een aantal andere winkels aanraden waarvan we wél zeker weten dat ze deze producten hebben. Koop bijvoorbeeld een melkopschuimer bij de Blokker of bij HEMA. Dit zijn prima winkels met betrouwbare producten. Je kunt je melkopschuimer natuurlijk ook online bestellen.

Je hebt in principe twee soorten melkopschuimers. Eén van de twee is meer een soort kleine staafmixer. De ander is een volledig reservoir waar je melk in doet en waar je vervolgens opgeklopte melk voor terugkrijgt. Van die kleine staafmixer verwachten wij dat je hem met een beetje geluk nog wel kunt vinden bij de Action. Van het grotere soort is de kans iets kleiner, maar die kun je gelukkig ook vrij goedkoop krijgen bij andere aanbieders.

Het drinken van koffie met opgeklopte melk is de afgelopen jaren erg populair geworden in Nederland. De hype is enorm en je kunt geen koffietent meer binnenlopen of men heeft er allerlei creaties bedacht met opgeklopte melk. Dit heeft geresulteerd in het feit dat ook de melkopschuimer voor thuis een enorm populair product is geworden. Bekende koffiemerken als Nespresso en Philips Senseo hebben inmiddels ook hun eigen melkopschuimers uitgebracht, en met succes.